9.Hafta | İstanbulspor 3-1 Giresunsporumuz
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 4
RE: 9.Hafta | İstanbulspor 3-1 Giresunsporumuz
(24-10-2018, 15:49)Semih Karahan Wrote:
(24-10-2018, 13:28)cotanak88 Wrote:
(24-10-2018, 12:54)chotanax Wrote:
(24-10-2018, 05:54)GurbettekiCotanak Wrote: Rasim Zaimoglu başkan olsa sizce iyi olur mu?

Gitsin GS'ye başkan olsun o. Ali Sami yen'de yatıp kalkan başkan istemiyorum.
Açıkcası bende istemem Gs ile yakınlığından dolayı ama şu soruyu da sormadan geçemiyorum bozbağ giresunsporla yatıp kalkıyorda sportif anlamda bir başarısı var mı? Bence kulüp başkanının futboldan anlamasına gerek yok para babası birazda giresun sevdalısı biri olsun yeter,önemli olan kurduğu yönetim kurulu ve transfer komitesi onlar işinin ehli insanlar olsun isterse kulübe uğramasın.Kulüp başkanları her şeyin içine girdikleri için malesef bu haldeyiz.

kimse öyle parasını durup dururken ortaya koymaz. samsun deplasmanına gittiğimde bir memur abiyle tanışmıştım yaşca büyük. samsuna gelen başkanların fabrikaları tam batmak üzere iken hepsi 2. fabrikayı açar oldu dedi. örneği ; demirören, belkide 5 sene sonra aziz yıldırım , dursun özbek alakasız şekilde takımı otelinde konaklatmış kulübe kitlemiş.

çotanak88 haklı. oda zaten parası olsun demiyorki, giresun sevgisi olsun diyor, işin başına profesyonel birini getirsin diyor vs. senin verdiğin örnek bunlara uymuyor zaten. ha böyle biri varmı bilinmez. ama zaten verilen mesajda isim değil, olması gerekenden bahsedilmiş. bozbağ ise belki parasını çalmıyor ama itibarını çalıyor giresunsporun.
24-10-2018, 22:07
Reply

Messages In This Thread
RE: 9.Hafta | İstanbulspor 3-1 Giresunsporumuz - by kerasus - 24-10-2018, 22:07

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)