RE: 10. Hafta- Giresunspor & Balikesirspor
Taraftar haksız değil. Ben İstanbul'da oturuyorum. 4-5 senedir işi gücü bırakıp deplasmanlara, hatta Giresun'daki maçlara giderim. Saatlerim yolda geçerdi ama pişman olmazdım. Şimdi ama kalkıp geçen hafta İstanbul'daki maça gitmedim. Bir sebebi futboldu tabi ki, izleyeceğim futbolu az çok tahmin etmiştim. Ama Giresunspor tarihinin hiçbir döneminde uzay futbolu oynamadı. Gitmememin esas sebebi, bizim tribün artık yılmış, yıpranmış. Doğru düzgün beste dahi giremez olmuşuz. Sahadaki ruhsuzluk tribüne de sirayet etmiş. En son ne zaman sağlam bir üçlük çektik hiç hatırlamıyorum.
Şahsi görüşüm şu şekilde:
Bizim takım kendi yağında kavrulan bir takım. Bu yıllardır böyleydi. Ama 2015-2017 arası gelen yükseliş var ki bence Bozbağ dahil hiç kimse beklemiyordu. Vedat'ın ani patlaması, Panos'un takıma katkısı, Yücel Hoca ile kimyanın tutması falan derken takım bir anda başarı hedefleyen bir takım haline geldi. İşte bu süreci bana göre doğru yönetemedik. Bir anda doğal olarak hedefler yükseldi. Geçen sene Abwolara, Ergünlere, Aydın Çetinlere alışmış taraftarın önüne Fransa'dan golcü, Malatya'yı süper lige çıkaran adam, ligin en iyi sağ beki vs. gibi adamlar gelince herkes havaya girdi. Her şey iyi giderken devre arası yapılan saçma sapan değişiklikler ile (Bozbağ'ın açık ara en büyük hatası budur), daha sonra takımın Çağlar-Caner himayesine girmesi her şeyi berbat etti. Taraftarın ve bizim bütün şevkimizi kıran işte bu olaylar oldu. Hevesimiz kursağımızda kaldı, motivasyonumuz bitti. Aslında bu seneki takım, Giresunspor'un fabrika ayarlarındaki takım.
|