2018-2019 Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur Rakip=Fenerbahçe
mvsr Offline
Posting Freak
*****

Posts: 3,945
Threads: 81
Joined: Oct 2008
RE: 2018-2019 Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur Rakip=Fenerbahçe
Şu Fener’i Türkiye’de yenemeyecek birkaç takımdan biri olabiliriz tezine sonuna kadar katılıyorum.Bu kadar kötü olmayı nasıl becerebiliyoruz acaba.Her zaman yazarım.Beğenin veya beğenmeyin karşınızda 110 yıllık koca bir kulüp var.Ülke bu maçı izliyor.İnsan biraz çaba gösterir.Hırs yapar.İki oynuyorsa üç oynar.Şut atar, orta yapar.Uçanı tutar, kaçanı kovalar.Bu ne olm ? Fenerden 5 yersin.Nitekim 6 yediğin maçda oldu.Ama biz takım değiliz.Aksiyonumuz yok.

Şu Fener’i öve öve bitiremediler.Soldan atmış, sağa vermiş, top çevirmiş, ileri atmışmış bilmem neymiş.Giresunspor kötü kardeşim Fener iyi değil.Rezil herifler şu takımdan 2 gol yediniz.Ofsayttan gol attınız.Bu Fener de bu Giresunspor’da küme düşer.

Bizim yöneticilerimiz nasıl beceriyor bu kadar ucuz kaliteyi toplamayı acaba.Volkan’dan gerisi boş kardeşim.Adam 2 senedir sakattı yahu.Gitsin diyordum zamanında iyi ki gitmemiş.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
20-12-2018, 22:50
Reply


Messages In This Thread
RE: 2018-2019 Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur Rakip=Fenerbahçe - by mvsr - 20-12-2018, 22:50

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)