2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs.
17-01-2019, 01:04,
RE: 2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs.
Heh işte bu be aradığımız şey adam takır takır çıktı anlattı, transfer tahtası kapalı yalnız onun altını çizelim, 75 bin euro brezilyalı bi topçu vardı onaymış ödenmiş açılmış, şimdi can alıcı nokta sayın bozbağ kaldığı senelerde ne kadar kulübe verdi, giderken borcu varmıydı kulübün ve de aldımı alacaklarını sorularına cevap verebilseydi keşke ...

Başkan birde taraftarlar ile otorup konuşssun maratona geçilsin takıma ayrı bir hava verelim, birde ümit ve 6 yardımcısının 600 bin alacak olması da iyi tek başına alaydı ya allah korusun Smile bu arada m.reiste büyük ihtimal gidici, aykutuda isteyen olsada az da ondan kar etsek göndersek giden vitaminsizlerden alacakları paralarda hesaplı olmak kaydı ile iyi para bırakılmış, yöneticilik bu olsa gerek umarım başarılı olur ve de kalıcı olur seneye de topçuyu menejer üzerinden değilde izleme komitesi olarak aldıkmı yavaştan rayına girer, birde çok istediğim şeylerden biri adam gibi bi stor, terzi hüseyin işi forma ve ürünler değil ....
Başkentten !
Reply

Messages In This Thread
RE: 2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs. - by turkuaz_0628 - 17-01-2019, 01:04

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)