18. Hafta | Giresunspor'umuz - Eskişehirspor
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
RE: 18. Hafta | Giresunspor'umuz - Eskişehirspor
Geçen sene şansımıza Antep ve Manisa iflas etmişti, bu sene de Karabük ve Elazığ gitti. Bu sene şu anki görünümle düşecek takım olarak Eskişehir, Adanaspor, Afyon, Altay, İstanbul ve (maalesef) biz görünüyoruz. Geçen sene ilk yarıdaki puanlar bizi tutmuştu, cepten yemiştik. Şu an öyle bir durumumuz da yok.

Adanaspor: İlk yarıdaki görünütüsü aşağı yukarı devam eder. Devre arası transferleri çok fark yaratacak oyuncular değil. Yılların kaşarı Anıl Taşdemir ile Elazığ'dan gelme Bagayoko var. Büyük ihtimalle bir ileri iki geri şeklinde ilerler bu takım. Dün Elazığ karşısında zorlanmış.

Afyonspor: Düşme korkusunu son haftalara kadar yaşayacağını düşünüyorum bu takımın. Negatif futbol endeksli, topa yatıp yakalarsa bir tane atma üzerine kurulu. En büyük düşme adayı bana göre.

Altay: Sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Tatos başta olmak üzere iyi transferler yaptılar. Paixao zaten gol kralı. Bu adamlar varken Altay düşmez.

Eskişehirspor: Gençleri mücadele ediyor. Evlerinde özellikle kolay kaybetmiyorlar. Ama güçlü takımlara karşı (Denizli, Gençler vs.) işlemez diye düşünüyorum, bizimkiler bile biraz becerikli olsa yenilirlerdi. Öte taraftan transferi galiba açmak üzereler, yabancı oyuncuları şehre gelmiş idmanlara çıkmışlar. Milinkovic ve Emre Güral gelecek deniyor. Transferi açarlarsa kalacaklardır bana göre.

İstanbulspor: Ne yapacağı belli olmaz bu takımın. İstikrarsızlar. Düşeceklerini sanmıyorum ama.

Gelelim bize. Sacit Başkan'ın yapması gereken bu sene takımı sakince tehlikeli bölgeden uzaklaştırıp önümüzdeki senenin iskeletini oluşturacak bir kadroyu yaratmak. Eskişehir maçı pek ölçü olmayabilir ama gördüğüm kadarıyla defanstaki kırılganlığımızı (Renan sağolsun) biraz olsun atlatmış gibiyiz. Orta sahadaki mücadele gücümüzü de yükselmiş gördüm ben. Husmani ve Kürşad o kadar kötü oyuncularmış ki ortalama bir oyuncu olan Tevfik bile takımın seviyesini yükseltti. Volkan tam bir Abdurrahman Çelebi etkisi yaratıyor, süper lige çıkacak takıma yetmez. Bu takıma aciliyet sırasına göre bir stoper, sağ kanat, önlibero ve forvet alınması gerekiyor. Açıkçası şu anki halimiz ile küme mücadelesi vermemiz gayet yüksek bir ihtimal. Afyon, Adana ve İstanbul'a yenildiğimizi de hatırlatmak isterim.
22-01-2019, 14:40
Reply

Messages In This Thread
RE: 18. Hafta | Giresunspor'umuz - Eskişehirspor - by bulancak28 - 22-01-2019, 14:40

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)