19. Hafta | Giresunspor'umuz - Osmanlıspor
28-01-2019, 20:09,
RE: 19. Hafta | Giresunspor'umuz - Osmanlıspor
Bence tam tersi, hoca konuşsun da bazı şeyler ortaya çıksın. Korkmayın, şu an Türkiye'de yeterince rezil bir futbol ortamı var zaten. Kimse kalkıp Giresun'u konuşmaz.
- Sizin mesela bir duyumunuz var, 2015-16 senesinde zirveye oynayan takım niye durduruldu? Karşıyaka'ya, Bolu'ya o maçlar neden kaybedildi?
- Şampiyonluk senesi neden oyuncuların primleri yatırılmadı? 
- Devre arası çok iyi giden bir takım neden bozuldu? Özgür Berkan neden apar topar gönderildi? Takım neden ikinci yarı doğru düzgün top oynamadı? 
- Yücel İldiz yıllar sonra takımı play offa sokmuşken sezon sonu niye kaçar gibi istifa etti? Yıllar sonra böyle başarı yakalayan hoca ile devam edilebilir, onun istediği ayarda takım kurulabilirdi.
- Şu meşhur Metin Diyadin ve Trabzon çetesinin aslı astarı var mıdır? 
- Neden bu takıma ısrarla aylarca top oynamamış sakat futbolcular dolduruldu? Cyriac'ın sakatlığı bile bile neden alındı? Menajerlerin gönlü hoş olsun diye takım bile bile sabote ediliyor diye anlıyorum buradan 
- İbrahim Sangare denen futbolcu ne oldu? Şu an nerede ne yapıyor? 
- Denizli'de şov yapan Mehmet Akyüz neden burada top oynamadı? İlk 3-4 hafta şov yapan Korkishko, Dialiba neden top oynamadı? 
- Her şeyden önemlisi, Mustafa Temel Bozbağ bugüne kadar borç yok harç yok derken nasıl oluyor da bir anda tahtanın kapanmasına ramak kalıyor?

Daha bunun gibi bir sürü soru var cevaplanması gereken. Eğer ben maça gidiyorsam, bu takıma gönül veriyorsam, bu soruların cevabını bilmek benim hakkımdır. Hadi ben forumu takip edip az çok bir şeyleri bilebiliyorum. Burada olmayan bir sürü taraftarı var bu takımın. Her maça giden, deplase yapan. Bu insanları aptsl yerine koymaya kimsenin hakkı yok.
Reply

Messages In This Thread
RE: 19. Hafta | Giresunspor'umuz - Osmanlıspor - by bulancak28 - 28-01-2019, 20:09

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)