2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs.
02-02-2019, 00:39,
RE: 2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs.
(01-02-2019, 23:45)turkuaz_0628 Wrote: Valla değişik bilgiler var kardeşler ortada sercan filan çok komik rakamlara gelmiş, keza adanadan gelen zenci bedava verilmiş 2 alana bi bedava olmuş, vs. vs. başkan açıklama yapacak sanırım deli saçması anca bizde olacak şeyler bi menajer var boyna bize kitliyor ismi bayram bildiğim kadarıyla, bu arada adana demirden gelen bir tanesi için neden gitti bizde anlamadık takımda direk oynardı filan diyolar kafalar karışık, ümit özat memnun genel manada bu sene ligde tut seneye takımı sen kur denmiş sesi kesilmiş 2.yarı hayırlı olsun bize umarım 4-5 maç galibiyeti tez elden alırız.

Bi avantaj varsa işte eskişehir ve elazığ transferleri hazır edene kadar hiç geçmese 2*3 hafta geçer yine istanbul, afyon, adana sallantıda bizim gibi kalırız kalmaya da kaosa çok açık konumdayız abi bi anda bozuluyor tüm dengeler şu papazların eline kaldık.

Hayırlısı diyelim abi. Bu Bayram denen herif Adanaspor ve Demirspor'a da çalışıyor anladığım kadarıyla, çok fazla oyuncu aldık oralardan çünkü ve bizden de Adana'ya çok oyuncu gitti. 
Elazığ'a bayağı bir isim yazıldı, bir kısmı geldi bir kısmı gelmedi. Toplama takım yapmışlar teknik direktör Tuncay Şanlı olacak deniyor, bakalım kimya tutacak mı. Stadları da yok, Malatya'da oynayacaklar büyük ihtimal bu da bir avantaj olabilir bizim için. Eskişehir'e gelen adamlar bildiğim kadarıyla idmanlılar, arayı boş geçirmemiş üstelik Fuat Çapa gerçekten takımı iyi yönetiyor, gençlerle harmanlayıp yukarı doğru bir ivme kaydedecektir. Onlarla zamanında oynayıp 1 puanı almak iyi oldu, hiç yoktan iyidir. 
Şu seneyi bir kazasız atlatsak diyeceğim de bu kafayla seneye yine bundan farklı olmayız gibime geliyor.
Reply

Messages In This Thread
RE: 2018-2019 Sezonu Devre arası Yönetim seçimi, Transfer Dedikoduları vs. - by bulancak28 - 02-02-2019, 00:39

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)