Poll: Maç sonucu ne olur?
You do not have permission to vote in this poll.
Kazanırız
37.50%
3 37.50%
Kaybederiz
12.50%
1 12.50%
Berabere Biter
50.00%
4 50.00%
Total 8 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

23.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Altay
25-02-2019, 09:03, (This post was last modified: 25-02-2019, 09:16 by bulancak28.)
RE: 23.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Altay
Çok değil bundan 2 yıl önce o beğenmediğimiz Eser Altın'lar, Onur Demir'ler, Özgür Yılmaz'lar, Dodo'lar Berkan Yıldırım'lar, Yücel İldiz Hoca'lar sayesinde ligin EN AZ GOL YİYEN 2. takımı olmuştuk. Giresun'da değil maç, puan vermiyorduk zaten iç saha sıralamasında 37 puan toplayıp Sivas'ın ardında ikinci olmuştuk. Şimdi açıp yine o zamanki maçlara baksak bin tane entry görürüz "Senin oynayacağın topu s2m", "senden futbolcu olmaz", "Yücel İldiz teknik direktör falan değil", "Mehmet Akyüz s.ktir git bu takımdan", "Metin Diyadin ve Trabzon çetesi" vs. diye

İşte Allah tam olarak belamızı böyle verdi.

Hala daha puan hesabı yapıp şu kadar puan alsak ligden düşmeyiz diyen renktaşlarıma sesleniyorum: Boşuna ümitlenip hayal kurmayın derim çünkü bu takım olayı kafasında tamamen bitirmiş. Bu takım BİTMİŞ! Kurtulması çok zor. Şu takımları yenemiyorsan kalkıp Gençleri, Denizliyi, Hatayı vs. nasıl yeneceksin? Kimi nasıl yeneceksin? Afyon illa ki denk getirip 1-2 maç alır arada.

İyi gün taraftarı değilim. 15 yıldır bu takımın peşindeyim. Küme düştüğümüz seneki takımı alır sırtımda taşırım çünkü o kayyumla şike kumpasıyla mücadelede ellerinden geleni yapmışlardı. Bu takım ama hiçbir şeye layık değil. Dün maçı izlemeyip arkadaşlarımla takıldım ve çok daha güzel bir 2 saat geçirdim. Eskiden olsa maç var derdim gitmezdim. Bu sene neredeyse her maçı izledim ve kahroldum. Ben yoruldum artık. Bir süre bu foruma ve takıma ara vereceğim. İnşallah kapak olurum ve bu takım ligde kalır. Ligde kalmasa bile mücadele eder, o zaman yine başımın üstüne. Ama bu şekilde kaybetmeyi ben asla içime sindiremiyorum.

Hadi kalın sağlıcakla
Reply

Messages In This Thread
RE: 23.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Altay - by bulancak28 - 25-02-2019, 09:03

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)