Erkan Sözeri -Yeni Teknik Direktörümüz
25-04-2019, 21:29,
RE: Erkan Sözeri -Yeni Teknik Direktörümüz
(24-04-2019, 21:51)kerasus Wrote:
(24-04-2019, 18:43)heyulaanil28 Wrote:
(24-04-2019, 17:42)Giresun28 Wrote: Spor28 zaten cok vasfi olan bir site degil hocaya her anlamda tam yetki verilmeli

Spor28 nin vasfını tartışmam ama Zafer Akten tribünden gelme adamdır keza Ali abi Spor 28 gelene kadar Giresun basınında çok vasıfsız insanlar var iktidar yalakalarıda başka

Evet aynı zamanda koyu bir galatasaraylı dimi. Hatta bir istanbul seyahatinde Marmaralılardan bi abimiz jest yapmış gs maçına götürmüş. Buda çok marifet gibi Giresun yerel basını olarak köşe yazısında galatasary maçını anlatıyordu heyecanla. 

Erkan hocam çok iyi başlamış helal olsun.

Benim Spor28 veya Zafer Akteni aklamaya çalıştığım durum yok Vasfını tartışmam isteyen istediği yorumu yapar diyorum ona gelene kadar Giresun basınında çok vasıfsız adam var geçmişteki sert yazılarıda bellidir Canikli ile davalık olmuş adamdır neyse Erkan hoca hayırlı olsun Erkan hocayı bu forumda en çok ben savunmuşumdur telefonla görüştüm insan gelmesine sevindim Zafer Akten ile aralarında ne geçti bilmiyorum inşallah hallolur.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply

Messages In This Thread
RE: Erkan Sözeri -Yeni Teknik Direktörümüz - by heyulaanil28 - 25-04-2019, 21:29

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)