2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
18-05-2019, 21:23,
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
Eveeeeeet şimdi gelelim konuya sayın başkan ,
Erkan hoca iyi takım kurar gibime geliyor kuramazsa çeker gider hiç umrunda olmaz...
Aykut bence kalır . Kafa yapısı olarak erkan hocayla uyuşuyorlar.
Landel'i erkan hoca tutar gibi çünkü seviyor. Landel de kendini bulabilir biraz bence..
Şimdi kaleden başlarsak anıl kalmalı iyi bir yedek olabilir ..
Berkan savaş çağlar gitmeli. Hüsam kalmalı ( kalmak zorunda )
Tevfik bence de kalabilir en kötü yedek olur. Keza renan da kalmalı.
Reis nolur gitsin . Onun yerine zaten tanase var. ben bir sene reis yerine tanase'yi çekerim ..
Gençlerden miray kağan,ozancan kesinlikle kalmalı. miray iş yapar ozancan da zamanla 11 bile yapar.
normal şartlarda volkan'ı gönderirdim ama bu sene ekstra özverili davrandı fiyatta biraz düşerse kalmalı. 4 forvetin 4 de şutlayalım . zaten dauda'mıza daha dava açıcaz şehri terketti diye. ulan ne günler var be ..
bir kere futbol stilimizi belirlemiz gerekiyor renan nerede oynayacak ona karar verelim tamam adam joker diye follofoş oldu. adam gibi sol stoper alalım ayağı düzgün aykut zaten toparlıyor. genç hücümcu bir bek alalım sağa. solda zaten hüsam oynayacak. kanatlardan biri kesinlikle burak çalık vari olmalı. forvette top indirebilen (özgürcan,vedat gibi) olursa iyi olur. çünkü kanatlar iş yapacak bizde forvet değil. biz öyle forvet alamıyoruz çünkü.. neyse daha da ekleme yaparım ben Smile hatta direkt futbolcu da yazarım
Reply

Messages In This Thread
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler - by semiko - 18-05-2019, 21:23

Forum Jump:

Users browsing this thread: 10 Guest(s)