2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
22-06-2019, 20:33,
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
(22-06-2019, 11:31)Yaglidereli Wrote: Hepsini geçtim de Çağlar-Reis ile anlaşırlarsa bu sezon takip edersem adam değilim.

valla kardeşim o iş öyle olmuyor malesef. keşke takip etmiyorum demekle olsa ama naparsan yap bi yerden sonra kendini takip ederken hatta plan programını giresunspor maçlarına göre yaparken buluyorsun. çünkü içine işlemiştir artık giresunspor. bıraktım demekle bırakılmıyor. aha işte ben geçtiğimiz sezon güya takip etmiyordum. ha yalan yok çoğu maçınıda izlemedim yada az bakabildim. ama illaki her maç takım ne yaptı ne etti diye sonradan bile olsa kelimesi kelimesine yorumları ve haberleri okuyorsun, çünkü aklın hep orada aslında. 

transferleri açıkçası çok merakle beklemiyorum. ayrıca bu takım açık ara şampiyon bile olsa bala g.te olmuştur. Çünkü şampiyonluk için gerekli adımları atmıyor. Başarının formülü menejerin kucağına oturup klübün parasını ona buna peşkeş çekmek değildir. bu politikayı izleyerek başarı gelirse ancak ve ancak bala g.te gelebilir.
Reply

Messages In This Thread
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler - by kerasus - 22-06-2019, 20:33

Forum Jump:

Users browsing this thread: 11 Guest(s)