2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
18-09-2019, 23:32, (This post was last modified: 18-09-2019, 23:33 by maicon_28.)
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
biz bunları amatör olarak yazıyoruz, her şey para olmuş

1-) Ümit Teke bizde nasıl bir iz bıraktı da menajer yapıyoruz. Adam lider ruhlu bile değildi ne alaka anlaştık anlamadım yazmıştım, resmi açıklamanın olduğu gün. Hani Şenol Demirci olur, Volkan Koçaloğlu olur, Bülent Bölükbaşı olur, Ömer Hacısalihoğlu olur, Levent Demiray olur falan neyse. Ümit Teke pasif adamdı

Sonuç: Ortada

2-) Başkan çok toy, pasif, halısaha tesis başkanı gibi. Ağırlığı ve futbol bilgisi yok + Galatasaraylı.
Hatay maçında hakeme gitti maç sonu, Erkan Sözeri sanki askerlik ahbabı gibi eliyle itekliyor. Abdullah Avcı Fikret Ormana, Ersun Yanal Ali Koç'a yapabilir mi? Bir ciddiyet vardır aralarında her zaman
Yine pasifliğini konuşturup menajer önerisiyle hoca getirdi. Bu tarzla bir şey olmaz dedim

Sonuç: Ortada

3-) Yine yönetim kurulu sanki halısaha tesisleri yönetim kurulu gibi.Yoldan geçerken kazayla yönetime girmişler, hiç güçlü isim yok dedim. Bari hiç yoktan Metin Koç'u ikna etseydiniz dedim o da yok

Sonuç ortada: Daha bir tane yönetici ismiyle iz bırakmadı

4-) Herkes çok para harcandığı için şampiyonluk hayali kurarken, gerçi yalan olmasın forumda belli bir kesim playoff derken kadro mühendisliğinin çok kötü olmasından playoffun bile sürpriz olacağını söylemiştim. Zaten sezona girince bu fikrimde değişti, direkt düşmemeye oynayacağız.
Defansı sağlam kurdular, kanatlarda fena değil, geri kalanı at çöpe

6-8-10 numaralar çöp
Kale çöp
Santrafor çöp

1 sene daha gitti, bunları amatör olarak biz görürken bu beceriksizler ya göremiyor ya da bilerek yapıyorlar
Eğer bir çıkarları varsa hakkımız helal değil
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Messages In This Thread
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler - by maicon_28 - 18-09-2019, 23:32

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)