6.Hafta | Balıkesirspor 2-0 Giresunsporumuz
29-09-2019, 23:21,
RE: 6.Hafta | Balıkesirspor - Giresunsporumuz
ya sorun bozbağ dönemine gidiyor en başta. şuan bu ligi takip eden ortaokul öğrencisi bile bilir(ki haliyle bu ligde top koşturan futbolcu ve td lerin hepside haliyle iç işlerine kadar bilir) bu takım babasının çiftliği gibi yönetilen, ve kesinlikle üst lige çıkmak istemeyen bir klüptü bozbağ zamanı. artık bu takıma gelen sadece ama sadece maaşına bakıyor haliyle bir hedef yok. sacit başkan geldi (iyi niyetle diye umuyorum) birşeyler yapmaya çalıştı ama onunda futboldan çok anlamadığı ve menejer eline baktığı artık herkesin malumu. erkan sözeri bile gider ayak yapacağını yaptı. ben hala kesinlikle erkan hocanın bilerek ve kasten bu takımı bu hale soktuğunu düşünüyorum. ilk fırsatta kendini kovdurup başka takıma kapağı atmaktı amaç. ki bu ligde zaten herkes bilirki ilk yarı olmadan takımların yarıdan fazlasını hocasını değiştirmiş olur illaki. eh şansda yaver gidince erzuruma kapağı attı.

yani kısacası bu takıma gelen sadece arpasına bakmaya geliyor artık. bi takım ruhu oturtamazsın bu şartlarda. eskiden hatırlıyorumda aydın çetin bize geldiğinde ksk lı altaylı taraftarlar Allah sabır versin çöp aldınız diyorlardı ama bizde resmen coşmuştu hepsi hayretler içerisinde kalıyordu. ki böyle çok topçu vardır bize gelip şaha kalkan. şimdi ise tam tersi durumdayız.

transfer döneminde bende m.reis kalsın yedek olarak demiştim. neden? bu sene hedefimiz olacağını ve güzel bir takım ruhu olacağını sanıyordum, haliyle m.reis potansiyel var hiç olmazsa yedek olarakta olsa kalmalı diyordum. kaldı ama takım ruhu yine olmadığı için oda ortalıkta yoktu. bizden gitti yine kendini buldu. yani aslında bizde olmasını beklediğim ortamı ve performansını akhisarda buldu oda.
Reply

Messages In This Thread
RE: 6.Hafta | Balıkesirspor - Giresunsporumuz - by kerasus - 29-09-2019, 23:21

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)