Takımın düzelmesi için yapılması gerekenler
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
RE: Takımın düzelmesi için yapılması gerekenler
(30-09-2019, 22:22)mvsr Wrote: Facebook falan kullanmıyorum.Ne anlatmış merak ediyorum.Özet geçebilir misiniz ?

Kendi düşüncemi söyleyeyim;
1-İş bilmeyen başkan ve yönetim kurulu
2-Yaşlı doymuş futbolcular
3-0 tesisleşme (stadyumdan bahsetmiyorum)
4-Ümit Teke istifa En acilinden
5-Ciddiyetsizlik
6-İdari boşluk
7-Azimsizlik
8-Hedefsizlik
9-Geleceğe yatırım düşüncesizliği

Aşağı yukarı bizim burada söylediklerimizi anlatmış. En çok üzerinde durduğu konular camia içerisinde bir yapılaşma olduğu, bu yapının Giresunspor gibi bir derdi olmadığı, tek amaçlarının rant olduğu ve de takıma yönelik en ufak eleştiri yapanların da art niyetli olmakla ve takımı sabote etmekle itham edilmesi. Bunu yapanların iddiası da Giresunspor'a dışarıdan operasyon yapılmasıymış, yersen. 
Sacit Ali Eren, oyuncu, hoca, taraftar grupları, Giresun halkı, akten kardeşler ve kendi de dahil olmak üzere herkesi eleştirmiş. Bizim de burada sıklıkla dediğimiz gibi, ortada bir sorun olduğunu ama bu sorunun ne olduğunun hala söylenmediğini dile getiriyor.
Benim tribün gruplarıyla alakam yoktur, Recep Ulu'yu sadece ismen bilirim o yüzden %100 haklıdır diyemem, ama dediği şeyler bizim burada yazıp çizdiklerimizle örtüşüyor.
30-09-2019, 23:00
Reply

Messages In This Thread
RE: Takımın düzelmesi için yapılması gerekenler - by bulancak28 - 30-09-2019, 23:00

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)