RE: 8.Hafta | Boluspor - Giresunsporumuz
Sanırım bu maçtan sonra bu takım iyi takım zamana ihtiyacı var, 7-8 hafta sonra oturacaktır, kaliteli oyuncularımız var gibi sahte söylemler tarihe karışacaktır, eğer ki herhangi birisi bunları söylerse tepki vermeyen basınada yazıklar olsun.Neredeyse 15 seneden bu yana bu takımı takip ediyorum bu kadar kötü bir takımı ne izledim ne gördüm, takımda 1 oyuncu sahada yürüse diğerleri de ona uyuyor bir boşvermişlik var kimse ne yaptığını bilmiyor hocayı da takmadıklarını eminim kafalarına göre top oynuyorlar(tecrübeliler ya)
Çözüm nedir nasıl ligte kalırız inan kimse bişey diyemiyor yeni hocanın da bu takıma yapabileceği birşey olmadığını da göre bu takımı kuranlar daha doğrusu kurulurken ses çıkarmayanlar gereğini yapmalıdırlar,belki yeni gelecek yönetim bu armanın ağırlığını o kendini futbolcu denen zatlara hatırlatır.
DİPNOT olarak belirtmek istiyorum Şuan 17.sıradayız ve -9 averajla ligin en kötü averaja sahip takımıyız ve kulübün resmi hesapları hala skorla beraber oyuncuların resimlerini paylaşıyor maç öncesinde gülücükler falan sanki bizimle dalga geçiyor gibiler bilmiyorum sizin tuhafınızı gitmiyormu arkadaşlar?? İlk 6 içindeyiz şampiyonluk kovalıyoruz da bizimmi haberimiz yok.
|