19.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Ümraniyespor
26-01-2020, 23:26,
RE: 19.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Ümraniyespor
Maçı 2. yarı 2. golden itibaren izleyebildim. Dışardaydım fırsat bulmuşken telefondan bari açayım dedim, açtıktan birkaç dk içinde golü attık rahatladık. Daha doğrusu ben öyle sandım. Ümraniye'de çok gününde olmamasına rağmen nedense bıraktık topu. Biz atacağımızı attık yeter diyip buyrun sıra sizde diyip bıraktık topu Ümraniye'ye. Hani adamlar saldırsa anlıycam hadi savunmaya çekilirsin ama öyle de değil. Savunma falanda yapmıyoruz. Ceza sahasında bekleyip gelen topu uzaklaştırmaya ben savunma demiyorum çünkü. Öyle yada böyle atacaklardı zaten ki elbette attılar. Hadi niye 3. atmak için saldırmıyorsunuz demiyorum. Ama neden bilerek ve isteyerek topu rakibe bırakıp cepteki maçı zora sokuyoruz, işte buna anlam veremiyorum. Bursa maçında 2-0 dan sonra bile yenilgiyi kabullenmeyen saldırmaya çalışan bir rakibe karşı yaptığımız müthiş pres futbolu ile rakibe pozisyon vermediğimiz gibi hem 3. yü attık hemde dünya kadarda kaçırdık. Yani o maçta da öne geçince 3 ve 4. yü atalım amacıyla saldırmadık ama çok daha fazlasını kaçırdık. İşte o pres futbolu sayesinde hem poziyon vermedik hemde savunma yaparken bile rakibi ezdik. E sonra noldu da birdaha asla yapmıyoruz onu? Bir takım kendi uyguladığı doğrulardan neden vazgeçer anlamıyorum.

Ha diyeceksiniz hiçmi iyi bişey yok? olmaz olurmu, takımdaki mücadele gücü üst seviye. Artık daha ne yaptığını bilerek çıkıyor sahaya, kazanmk için çıkıyoruz çok belli. Bunu haftalardır söylüyoruz zaten, hakkını herzaman teslim edelim. Amma velakin özellikle kazandığımız hafta negatif yönleri dile getirmek lazım ki yarın başımıza iş açmasın. Maçı izlemedim ama bu akşam ads 2-0 dan maç verdi son 3 dakikada. Hele bizim gibi kolay gol yiyen bir takımın çok daha temkinli olması gerek, topu kalemizden uzakta tutmalıyız. gol atmasak bile rakip sahada oynayalım kalemizden uzak olsun.

Taraftara gelince, acı gerçekleri iki mesaj üstte arkadaş dile getirmiş zaten. Şuan lider bile olsaydık, artık şehirde o heyecan yok malesef. Tam heyecanlanacak gibi oluyor ama devre arası transfer sezonunu boş geçerek, adeta süper lig istemezük der gibi yapıyorsun. E yıllardır yılmış zaten bu taraftar hp aynı şeyi yaşamaktan. her sene 2 galibiyet üstüste bile alsa heyecanlanan şehir şimdi sonlardan gelip play off potasına girmek üzereyken heyecanlanmıyorsa bi durup düşünsün bi zahmet yönetim. Değil play off oynamak, altay deplasmanında 4 golle kazanıp 6.sıraya yükselince bile gitti trabzon havalimanında karşıladı bu şehir bu takımı. Peki şimdi ne değişti? Süper lig özlemiyse yıllardır daha da katlandı o özlem. Psikoloji de öğrenilmiş çaresizlik dedikleri tamda bu olsa gerek. Ha yinede 5 bin olamıyorsak bile 3500-4000 olmalıydı tabiki o ayrı. ama kimse samsun ile falan kıyaslamasın bu taraftara haksızlık olur.
Reply

Messages In This Thread
RE: 19.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Ümraniyespor - by kerasus - 26-01-2020, 23:26

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)