19.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Ümraniyespor
27-01-2020, 00:09,
RE: 19.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Ümraniyespor
Valla ilçe uzak yok passo filan hepsi bahane o kadar yolu varki dağıt abi ilk pasoyu bedava nolur yani bizim Giresunda çok iyi yapılan birkaç şey var biri güzel içiliyor, aylak aylak iyi geziliyor biride eleştirmek dedikodu yapmak bunlara alışılmış kimse kusura bakmasın canımız ciğerimiz Giresun ama durum bu, gelelim yönetimsel bezginliğe evet hayal tacirliği yıllardır o da sürüyor maalesef sene başında erkan yerine başka hoca olsa farklı olurdu, bizimki umut fakirin ekmeği ben bu sene Hakan Kutluya çok güveniyorum keza boş bir ortamda duracak biri değil yalnış birşey görse Giresuna gelmezdi tamam aldığı para yadsınamaz ama başarılı olmak istiyor kariyeri için, Giresunda sosyal ortam vs olmayışı bu tarz insaları cezbetmiyor genelde, futbolcular bile bir ordu bir trabzon geziyorlar ilk fırsatta.
Gelelim taraftara hafta sonu denk geldim beinsport FUTBOLUN ŞEHİRLERİ isimli bi olayı var adamlar amatördeki orduya çekim yaptılar bize geldilermi bilmiyorum kaçırmış olabilirim ama bizi gaale alan bile yok, halbuki ben 8-9 önce sene filandı snaırım tribünde orda okurkenki geldiği durumuda gören bilien biri olarak potansiyelin var olduğunu biliyorum başka başka sebeplerden o ortam bozuldu maalesef, ne demek istediğimiz siz düşünün, 200 kişi bu tribünde 500 kişi bu tribünde olmuyor bu işler neyse ilçeler bakınız amatördeki seyirci rakamlarına Görele, Keşap, Dereli, Bulancak, Espiye hatrı sayılır sayı var oralarda net 1000 kişi yakalarsın aktif katılımcı '' TARAFTAR '' özelikle Keşap ve Görele herkes şapkasını alsın önüne...
Ben tüm bunların yanı sıra inanıyorum hayal filan play off yapacak takım bir kaç hafta daha başarı olsun tribüne gelecek hepsi geri . . .
Başkentten !
Reply

Messages In This Thread
RE: 19.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Ümraniyespor - by turkuaz_0628 - 27-01-2020, 00:09

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)