22.Hafta | Karagümrük - Giresunsporumuz
16-02-2020, 01:21,
RE: 22.Hafta | Karagümrük - Giresunsporumuz
(15-02-2020, 19:37)kerasus Wrote:
(15-02-2020, 13:13)genoa28 Wrote:
(15-02-2020, 11:58)maicon_28 Wrote: bizim eski başkan Mustafa Bozbağ'nın sağlam bağlantısı var

dün Fb-Türk Telekom basket maçını Ali Koç ile yanyana izlemiş
Ne alaka

Giresunspor sağolsun

kesinlikle. hani hep derdiya, dolapta soda bile yoktu klübün diye. hani güya yoktan var etmiş falan. oysa tam tersi olduğunu görüyoruz. giresunspor senden önce de 5 yıldır bu ligde oynuyordu zten. elbet yne dönerdi. ama seni giresunspor dan önce kim tanıyordu? tamam iş adamı olabilirsin para kazanıyorsundur ama bi giresunlu olarak ben dahi tanımıyordum. halende normalde ne iş yapar necidir nerden para kazanır bilmem. ama giresunspor sayesindeki bağlantılarıyla gemisini yüzdürmeye devam ediyor.

kanka ben cidden hala kafamda canlandıramıyorum. Herhalde benim bu konulardaki vizyonsuzluğumdan dolayı Big Grin
bu başkanlar başkan olduğu kulübü nasıl çıkar ilişkisine dönüştürüp kendi faydasına sağlıyor. Hadi bazı başkanlar kulüpleri soyuyor o denklem basit. Transferde şişirme fiyat yapıyor vs veya kulüp için alınacak, rezerve edilecek bir şeyde katikulli yapıyor her neyse

peki başkan olunca elbet toplantılardan dolayı üst düzey yöneticilerle veya diğer kulüp başkanlarıyla network kurarsın, muhabbet yaparsın ama ne bilim bunu nasıl maddi-manevi anlamda bir kazanca çeviriyorlar Big Grin
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Messages In This Thread
RE: 22.Hafta | Karagümrük - Giresunsporumuz - by maicon_28 - 16-02-2020, 01:21

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)