22.Hafta | Karagümrük - Giresunsporumuz
16-02-2020, 19:27,
RE: 22.Hafta | Karagümrük - Giresunsporumuz
(16-02-2020, 18:11)turkuaz_0628 Wrote:
(16-02-2020, 18:07)Cotanakes28 Wrote: Köpek bizimkileden daha iyiBig Grin

Kendi camiasına inanmayan buna benzeyen yorumlar yazanlar kendinize gelin ts maçına giden arkadaşa haber verin ilinin takım gol attı.

YENSİN YENİLSİN ŞU TAKIMIN ARKASINDA DURDUĞUMUZ GÜN BAZI ŞEYLER DEĞİŞECEK !

Kardeş ts maçına gitmedim, evde digiturk var trabzon maçına geçtim, o maç bittikten sonra da aston villa tottenham maçını izledim. Keşke sen de bu iki maçı izleseydin çok şey kaçırdın Big Grin
Ha diyebilirsin ki saydigin takımlarla bizim takım bir mi değil ama futbol oynamak istiyorlar en azından. Dün manisa samsun maçını izledin mi bilmiyorum ama süper ligde bile olmayan mücadele vardı.zevk aldım maçı izlerken. Hem de o rezalet zemine rağmen.

Ben iyi futbol izlemek istiyorum, bu şehirden 300 500 bin kazanan adam aldığı paranın hakkını verecek. Geçen hafta 1-0 geriye düştük, muhtemelen o maçta da puan kaybedecektik ama hiç ağzımı dahi açmadım çünkü üst düzey mücadele ettik. Adam gibi mücadele eden takımı sonuna kadar izlerim desteklerim. Ama ben bekir, muhammet, özgürcan gibi çöpleri izlemek istemiyorum.
Passolig alıyorum, digiturk alıyorum, giresuna gelen gemilerin tayfalarına giresunspor ürünleri aldırıyorum. Bırak da takimi protesto etme hakkım olsun.
Reply

Messages In This Thread
RE: 22.Hafta | Karagümrük - Giresunsporumuz - by kral1234 - 16-02-2020, 19:27

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)