6. Hafta | Giresunspor - Adanaspor
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
RE: 6. Hafta | Giresunspor - Adanaspor
(22-10-2020, 13:17)sy200028 Wrote: Başkanın basın açıklamasını dinledim. Aklıma takılan sorulardan birisi başkan diyor ki bize borç 40 milyon dendi diyor ve ibra edildi öncesinde bu işin aslı astarı nedir neden araştırılmadı denetçi tutulmadı tamam diyeceksiniz bu uzun süreç bugün bile tam olarak borç ne kadar bilinmiyorken hemen nasıl tespit etsinler. Bence borç bu kadar mı kardeşim seçim sonrası fazla çıkarsa kalanını cebinden ödersin diye şerh konulmadı. Borcu yap ibra edildi reklam yapıldı kaç git olmaması lazım. Bir başka konu borç 70 milyon neden çıkıp kalem kalem bu borcu hangi şahısların yaptığı açıklanmaz kamuoyuna bilgi verilmez sömürenler açıklansın korku mu var çıksın bozbağ ali eren vs vs yaptı denilsin neden muallak yarım ağız konuşulur anlamış degilim

bende bunu anlamıyorum neden desin Karahmet değil mi Bozbağ dahil herkesi ziyaret edip destek istemedi mi localar aldı diye sosyal medya hesaplarından teşekkür edilmedi mi  Bozbağ ve Saçide keza Saçit dahil yetmedi Saçitin yönetiminden 6 kişiyi yönetime aldı ha geçen basın sözcümüz doğru ben eski yönetimdeydim ama hiçbir şeyden haberimiz yoktu demiş hiçbir basın mensubu sormaz mı madem hiçbir şeyden haberiniz yoktu ne diye koltuk işgal ettiniz diye sormaz mı; soramazlar tabi anca maçaları Osman Çıraka yeter akıllarınca Çıraka meydan okudular Çırak'ta ben 4,5 milyon borçla aldım 900 bin tl kulübü devir ettim reste rest çekti aksini ispatlayın dedi sonra sesi soluğu kestiler baktılar iş bize dönüyor.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
22-10-2020, 13:57
Reply

Messages In This Thread
RE: 6. Hafta | Giresunspor - Adanaspor - by heyulaanil28 - 22-10-2020, 13:57

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)