9. Hafta | Bandırmaspor - GİRESUNSPORUMUZ
07-11-2020, 16:56,
RE: 9. Hafta | Bandırmaspor - GİRESUNSPORUMUZ
Haftalardır galip gelemeyen bir rakip olunca açıkcası maçtan pek ümidim yoktu. Öncelikle Hakan Hoca ile başlamak istiyorum. Haftalardır kadroda taşları yerinden oynatmıyor. Bugün Sergio ile başlaması tek olumlu hareketi idi. Maçın son on dakikasında Sergio, Nalepa gibi top tutan top saklayan adamları çıkarıp takımı tamamen defansa gömdü. Kaleye gelirsek hiç güven vermiyor, her yan topta boşa çıktı bir tane kurtardığı maç olsun kaleye gelen her şut pozisyon gol oluyor yedek kalecilerimiz daha kötü defansta sadi diarra bugün iyilerdi özellikle Diarra Poteye nefes aldırtmadı bu hafta beğendim. Hüsam her zamanki gibi koştu çabaladı fazlası yok Hayrullah çok adam kaçırdı çok hata yaptı Del Walle allahtan bugün çok isteksizdi. Nalepa hem çok koşuyor pres yapıyor hemde takımı hücuma çıkarıyor. Allah nazarlardan korusun. Mehmet Taş düz bir topcu, ön libero için yetersiz Sergio çok iyiydi bugün sapda adam geçti bindirme yaptı haftalardır neden yedek kaldığını anlamış degilim. Eren bildiğimiz gibi takıma faydası yok tek artısı keyfi olursa pres yapıyor. Caner Hüseyin bence çok kötü transfer ne defansta nede ofansta var. Bugün çok kötü idi. Balde takımın en iyisi idi her tarafta bastı sorumluk aldı top sakladı golünüde attı başka takımda olsa çoktan gol kralı olurdu. Özetle Bandırma bugün sadece ileri top şişirip Pote ve çangal gibi adamla gol bulmaya çalıştılar. Eksiklerimiz çok takımın mücadelesini beğendim herkes koştu bastı çıt kırıldım oyun anlayışını terketmiş gibiydik bunun meyvelerinide gördük ilk defa gol yemedik. Ama aksaklıklar bitmiş degil bugün çok defansa yüklendik gol pozisyonumuz yok denecek kadar azdı yani henüz mevsim bahar degil.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply

Messages In This Thread
RE: 9. Hafta | Bandırmaspor - GİRESUNSPORUMUZ - by sy200028 - 07-11-2020, 16:56

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)