(03-01-2021, 21:00)cotanak88 Wrote: İlk yarı başka, ikinci yarı bambaşka bir Giresunspor izledik baskılı,ayağa pas yapan ne yaptığını bilen özgüveni yüksek bir takımız maçın son dakikalarında bile rakibe baskı uyguladık maçı bırakmadık saha dışına bakıyorum her maç sonu Instagram'da oyuncular paylaşım yapıyor ben Giresunspor tarihinde bu kadar inanmış takımı sahiplenmiş bir oyuncu gurubu görmedim uyum harika herkesin yüzü gülüyor bunu milyon dolarlar versen sağlayamazsın şimdi 21 günlük bir devre arası var umarım şehrin dinamikleri, iş adamları,vergi rekortmenleri bu şehirden para kazananlar şu puan durumuna tekrar bakarda bir ayağa kalkarlar geceyse gece bir organizasyon yapılmalı ve ciddi bir para toplanmalı davete icabet etmeyenler de teşhir edilmeli örneğin yılport samsunspora sponsor oluyorsa bizim limandan bu şehrin takımı niye para kazanamıyor merak ediyorum.
Bu sene bu uyumu yakalamışken çıkamazsak siddin sene daha çıkamayız nerden geleceği umrumda değil bu takıma artık para akmalı gerisini bu oyuncu grubu halledecek gibi duruyor.
Yilport samsun limanının sahibi değil. Yilport gebze, kocaeli, gemlik ve dünyanın çeşitli yerlerinde çalışıyor. Başkan yüksel yıldırım'ın şirketi. Bizim limana gelecek olursak hakan karaahmet oranın çalışmaması için elinden geleni ardına koymadı. Trabzon limanının sahiplerinin gazıyla gazeteleri çarşaf çarşaf yalan haberler yaptı. Şimdi sen liman sahibi olsan destek verir misin?