2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
Takım ortamı, maddi elverişsizlik, gelen oyuncunun takımı bozma ihtimali vs. hepsi tamam ama transfersiz bence büyük risk almış oluruz.
Şöyle düşünelim, artık biz bir hedef takımıyız. Son 2-3 hafta hariç çok göze batmadık ama ne zamanki Ads'yi yendik, orada işin rengi değişti. Bizimle oynayacak olan takımlar bundan sonra farklı oynayacaklardır. Öne geçerlerse ölümüne savunacaklar, oyuncuları yerden kalkmayacak, gereksiz sertliklere başvuracaklar. 1.lig öküz futbolcularla dolu, Allah korusun birisi taban girdi Sergio'yu sakatladı ve sezonu kapattırdı. E o zaman ne olacak?
Ben her ihtimale karşılık 6-8 numara, santrafor, kanat veya stoper mevkilerinden hiç değilse 1-2 tanesine yerli transferi yapılması gerektiğini düşünüyorum. Tabi ki Erkan Zengin, Volkan Şen gibi oyuncular değil kastım. Genç, dinamik, mücadele edecek oyuncular olması gerekir ki süper ligden kiralamak bunun için iyi bir çözüm olabilir.
09-01-2021, 23:47
Reply

Messages In This Thread
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler .... - by bulancak28 - 09-01-2021, 23:47

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)