2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
Şu beyni olmayan basın sözcüsü arkadaşa sorar mısınız, Bozbağ döneminin maddi ve sportif başarılarını sayabilir mi zahmet olmazsa? Hem maddi anlamda hem sportif mana da fiyasko ile biten yöneticilik macerasının nesini örnek alıp birebir uyguluyor acaba? la olm bu yöntem başarılı olsa Bozbağ zamanında klübe oluk oluk para yağar, değil süper lige çıkmak Avrupa kupalarına katılırdık. Kasamızda da devamlı + para olurdu borç batağı değil. Birazcık beyni olan kişi yıllarca denenip hiçbir olumlu sonuç vermeyen taktiği tekrar sıtıp önümüze koymaz. Soda konusunu unutmuş salak, o çok daha etkiliydi oysa. 

Hadi bu taktiğin daha önce denenmesini bile geçtim. Az buçuk beyni olan kişi zaten böyle bir açıklama yapmaz. Elindeki ürünü kötüleyip sonra da o ürüne yatırım yapmamızı istemek neyin kafası la? Dünya da örneği varmı böyle bir satış yönteminin? Şu açıklamayı duyan oyuncu ne diye mücadele etsin? Prim için desen, adam para harcamamak için kendi yönetici olduğu klübün kaybetmesini istediğini itiraf ediyor. Bu kadar hastalıklı bir beynin yarın tüm alacaklarını ödeyeceğine nasıl emin olabilir nasıl güvenebilirsinki? Klübü özlemini duyduğu süper lige çıkarmak için mücadele edecek desen, orda daha beter s.çmış zaten. Marka değerini ayaklar altına almış, neyin süper ligi bu kafayla? 2. amatör liginde mahalle takımının yöneticisi gibi davranıp oyunculardan süper lig ayarında mücadele bekle. oldu tabi.. 

Her gelen klübü büyük bir maddi külfet gibi görüyor. Kapıya kilidi vurun da bitsin bu işkence ne bu ya. Beceremeyeceğiniz işe talip olmayın. Sanki ben yalvardım nolur şu klübe başkan ol diye. Seçim zamanı başkan olmak için her türlü kulis yap, tüm siyasileri peşinde yalakalık yap. Başkan olduktan sonra vay efendim maddi külfet.
15-01-2021, 10:53
Reply

Messages In This Thread
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler .... - by kerasus - 15-01-2021, 10:53

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)