2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
kerasus Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler ....
(23-01-2021, 08:55)semiko Wrote: ülkede kim var ki gazeteci olarak bizde olsun.. artık geçtim ben o işleri..

Bu arada bizim alt yapıda cidden iş var. hani derlerdi ırakta sınırda petrol çıkıyor niye bizde çıkmıyor diye. trabzondan gırla çıkıyor bizden de çıkar. çıkıyorda. sadece liyakat sahibi insanların iş yapması gerek. kulüpteki demirbaş ( kalıcı insan )sayısı artmalı. her yönetimle beraber gel git olmamalı. yıllardır aynı adamları farklı rollerde görüyoruz. adamı tek role ver yetki ver çalıştır. bak fatih ümit milliye gitti . çocuğu görmüşler izlemişler ki çağırdılar. peki onlar gördüde biz neyi göremedik. ben bunu sorarım. bak keçiörendeki sonere o kadar milli takıma gitti sonrada gs ye gitti yalan oldu. bizim bu gençlere sahip çıkmamız gerek. erolcan 5 sene staj yaptı anca girebildi. o da giremezdi normalde ama demekki antrenman da istekliydi şansı buldu dar rotasyonda .

+ Erenin nasıl çıktığını da unutmayalım zamanında. Adamın en çalıştığı en verimli zamanlarında sırf Giresunlu diye 3 lige Pazara falan kiralayıp durduk. O sonunda parlayıp sene sonu düştüğümüz zaman bile sezon başı asla kadroya giremezdi. Bir maçta sakatlık cezalı vs derken el mahkum Ereni kadroya almak zorunda kaldık. Ondan sonra devam etti kadroda ve o sezon yaptıkları ortada. Adamı sırf Giresun'lu olduğu için görmezden geldik ısrarla, harcamak için herşeyi yaptık. Sonra vay efendim Giresun çocuğu küme düştük diye başka takıma gtti bla bla yapıyoruz.
23-01-2021, 16:26
Reply

Messages In This Thread
RE: 2020-2021 Sezonu Kongre, Transfer Söylentileri ve Kesinleşen Transferler .... - by kerasus - 23-01-2021, 16:26

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)