Arkadaşlar valla akşamdan beri sinir beni boğuyor maçta çok küfür etim sinirimi alamadıkca foruma yazdım. Yeni yeni sinirim geçiyor. İyi tarafından bakmak istiyorum kötüydük ezildik her şey kabul artık. Önümüze bakalım böyle kötü oynayacağımız maçlar olacaktı. Buda onlardan birisi diyorum. Bu saatten sonra iyi oyun degil üç puan lazım diyorum şunun şurasında yedi sekiz galibiyete ihtiyacımız var. Nalepa ve Diarra dönünce takımın dahada düzeleceğine inanıyorum. Lider takımın üzerinde her zaman baskı olur. Kimse buradan elini kolunu sallayarak çıkmıyor düşe kalka çıkacağız inşallah henüz bir fırsat kaçırmışlığımız yok gereken dersleri alalım yeter. Ama futbolcularımıza aşırı bir lakayıtlık ve gevşeme görüyorum. Nalepa diarranın kırmızı kartları bakıyorum bugün sahada sergio ve Balde dışında görevini yapan yok. Kalede onurcan artis artis hareketleri, gereksiz penaltılar ve sarıkartlar herhalde herkes yerini garanti görüyor. Birde bu yeni statta maç kazanmakta zorlanıyoruz o dikkatimi çekti. Lütfen bidaha meşale falan yakmayalım ne zaman havaya girsek boyumuzun ölçüsünü alıyoruz.