21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor
(13-02-2021, 18:13)chotanax Wrote:
(13-02-2021, 17:52)semiko Wrote:
(13-02-2021, 17:30)kral1234 Wrote: Cece çok iyi transfer. Bir kendi kalesinin önünde bir rakip kale önünde. Giresunda öyle bir oyuncunun olmasını isterdim.

Oyunu çift yönlü oynayan oyuncumuz var Erol. Biz erolu beğenmiyoryz ancak çift yönlü git gel iyi yapıyor. Ben her zaman 3lü orta saha da nalepa ve onu yazar 3.yü ararım

Çift yönde uzo çok daha verimli bence. 4 defans, Erol uzo, önlerinde serbest nalepa, sol açık mecbur Caner, sağ sergi ve ileride balde reis. 

Oyunun gidişine göre eren, taş ve erolcan hamleleri ile taşları yerinden kaydirirsin.

Erol yerine taş da ilk onbir yapabilir, o çok fark etmez.

Ama yarın sadinin + olduğunu düşünürsek; defans taş ve Sergen, önlerinde Erol uzo oynayacağız gibi. Diarra ve nalepanin hatalarının vebali bu maç olacak gibi. Zaten ilk sayfa yazmıştım bolu futbol oynar, biz kartopu & kardanadam.

Aynen öyle uzo da iyi bu konuda. Aslında uzo Erol orta sahası her türlü iş yapar ki yarın göreceğiz bunu bence iş yapacak ama sol açıkta milinkovic denenebilir be yada soldan ümidi kesecen ereni sola serbest oynatcan. Ama işte solda Hüsam yerine hayruş olsa bu işlerdi
13-02-2021, 19:08
Reply

Messages In This Thread
RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - by semiko - 13-02-2021, 19:08

Forum Jump:

Users browsing this thread: 11 Guest(s)