21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor
sy200028 Offline
Posting Freak

Threads: 5
RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor
Millet tuturmuşda Giresunun fikstürü zor iki üç maç sonra çöküş başlar muhbbetlerine arkadaş biz her takıma karşı savunma futbolu oynuyoruz bizim sitilimiz bu.. Bizim ezici üstünlük sağlayıp kazandığımız maç sayısı bir elin parmaklarından azdır. Hep dokuz doğurmuşuzdur. Kısıtlı kadro ile uzun bir maratondayız devre arası herkesin aklında tek bir taktik vardı altı yedi maçı kayıpsız geç sonra keyfine bak taktiği şimdilik iyi gidiyor iyi kötü futbola bakmıyorum altı galibiyet işimizi görür mantığıyla hareket ediyorizki teknik heyette aynı taktikle bakıyor gibi. Zamanı gelince şu kendini gökyüzünde gören takımların maçları gelecek besbelli ben iddaa ediyorum konsantre olalım hakem yamuk yapmasın kötü futbolla hepsini yeneceğiz bunlar yine ağlamaya devam edecek. Bu takımın iki mağlubiyeti var biri Balıkesir diğeri Ümraniye oda ligin ilk haftaları Bu ligin formülü takım olmak iyi savunma yapmak şu anda bunu çok iyi başarmış durumdayız. .Beş altı hafta sonra durum dahada netleşir. Tek isteğim şu Samsuna samsunda döşeyelim şunların sesini kısalım yeter. İnşallah Allah nasip eder.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
15-02-2021, 00:15
Reply

Messages In This Thread
RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor - by sy200028 - 15-02-2021, 00:15

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)