30. Hafta | Giresunsporumuz - Ankara Keçiörengücü
13-04-2021, 23:55,
RE: 30. Hafta | Giresunsporumuz - Ankara Keçiörengücü
Maçın hemen başında geriye düşeceğiz deseler heralde kimse inanmazdı kazanacağımıza. Hele birde kalecileri panter kesilecek deseler maçı bile izleyecek halimiz kalmazdı. Ama maç öncesi dediğim gibi, bizim derdimiz gol atamamak değil, golü düşünmemek. Golü düşününce ise tüm şartlar aleyhimize bile olsa bir şekilde atıyoruz işte. ADS karşısında Samsun taktiği ile çıkarsak elek oluruz yalnız. Samsun'un hem eksikleri vardı hemde kilidi açmakta zorlanan bir takımlar zaten. Ama ADS en formda olduğumuz dönem ilk maçta bile çok ciddi pozisyonlar bulmuş ve son vuruşları yapamamışlardı. Hatta en çok pozisyon verdiğimiz maç olabilir. Ama ilk maçtaki gibi ofansif düşünürsek, o günkinden daha rahat kazanırız. 

(13-04-2021, 15:07)kerasus Wrote: Keçiören kolay gol yemiyor ama bizim sorunumuz gol atamamak değil ki. Gol atmayı 2 hatta 3.planda tutuyoruz MK bizim sorunumuz bu. Gol atmak istedikten sonra bir şekilde atıyoruz. Hatta gol konusunda bukadar iyi olduğumuz bir sezon hatırlamıyorum ben valla Gol sayısı olarak demiyorum bunu, bulduğumuz pozisyon sayısına oranla çok iyi durumdayız. Yeterki gol atmak isteyelim, bir şekilde atıyoruz. Savunma da eskisi gibi gol yememeye başladı artık. İş tamamen hakanın oyun planında.
Reply

Messages In This Thread
RE: 30. Hafta | Giresunsporumuz - Ankara Keçiörengücü - by kerasus - 13-04-2021, 23:55

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)