Adana Demirspor - Giresunsporumuz
18-04-2021, 01:07,
RE: Adana Demirspor - Giresunsporumuz
(18-04-2021, 00:59)maicon_28 Wrote: bugünkü yenilgi 2014'te 1.lige çıktığımız sezonda Hatay yenilgisini hatırlattı şimdi. O zamanda hatırlarsanız son haftalara doğru Hatay deplasmanına gitmiştik, adamlar bizi adeta döve döve net bir şekilde yenmişti. Aynı bugün olduğu gibi. Ama birkaç hafta sonra sezon sonunda çıkan taraf biz olmuştuk. Bu sene de benzer senaryo yaşanır mı.. Çok benzettim

Ama takıma hiç güvenmiyorum, rakip takımlara bel bağlamak dışında ümidim yok..

Valla hocam benim de aklıma o geldi. Meydanda ellerimizde bayraklarla dev ekrandan izlemiştik o maçı. Maçın sonundaki hayal kırıklığı inanılmazdı. 

Aslında bu maçta onun kadar hayal kırıklığı yaşamak anlamsız, Hala avantaj bizde. Oyun oyun diyip duruyoruz ama bu ligde iyi top oynayan kaç takım var? Uzay takımı dediğimiz Samsun'un, 8/8 yapacak dediğimiz Altay'ın hali ortada. Sadece ADS son virajda Samet Aybaba ile kadronun kalitesini ortaya koymaya başladı, e bu da fark yarattı doğal olarak diğer takımlara göre. 

Ben takımın 3/3 yapacak potansiyeline inanıyorum. 12 maç kazanan takım da bu takımdı. Haftalar boyu kalesinde sadece 1 gol gören de bu takımdı. Bu noktadan sonra artık o 7 puan bir şekilde gelecek. Nasıl İstanbul deplasmanında, nasıl Keçiörengücü deplasmanında, nasıl geçen hafta içeride o topu kaleye ittire kaktıra bir şekilde soktuysak, yine sokacağız. Başka çare yok.
Reply

Messages In This Thread
Adana Demirspor - Giresunsporumuz - by cezmik - 16-04-2021, 16:38
RE: Adana Demirspor - Giresunsporumuz - by ArmanınPeşinde - 18-04-2021, 01:07

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)