Adana Demirspor - Giresunsporumuz
18-04-2021, 01:08, (This post was last modified: 18-04-2021, 01:11 by bulancak28.)
RE: Adana Demirspor - Giresunsporumuz
(18-04-2021, 00:59)maicon_28 Wrote: bugünkü yenilgi 2014'te 1.lige çıktığımız sezonda Hatay yenilgisini hatırlattı şimdi. O zamanda hatırlarsanız son haftalara doğru Hatay deplasmanına gitmiştik, adamlar bizi adeta döve döve net bir şekilde yenmişti. Aynı bugün olduğu gibi. Ama birkaç hafta sonra sezon sonunda çıkan taraf biz olmuştuk. Bu sene de benzer senaryo yaşanır mı.. Çok benzettim

Ama takıma hiç güvenmiyorum, rakip takımlara bel bağlamak dışında ümidim yok..

Kanka bugün takımı bitiren şey Sergio'nun sakatlanması oldu, yediğimiz ikinci gol tam bir şok golüydü. Bence o an herkesin kafa Sergio'ya gitti mala bağladık. Ha bahane mi, tabi ki değil ama 1-0'dan Sergio'ya kadar olan kısımda yavaş yavaş ritim bulmaya başlamıştı takım, Balde'nin sağa vermediği top olsun, CHB'nin indirdiği top olsun, Nalepa'nın çalımlarla geldiği pozisyon olsun.

Bir de bugün gerçekten Ads kadrosu farkını gösterdi hele Ezeh çok büyük oynadı diyebiliriz. Gökhan İnler bu lige zaten çok fazla olan bir oyuncu, onun dışında Hasan Kılıç gibi 1.ligin en iyi merkez orta sahalarından biri, Rasoul gibi en iyi stoperlerinden birine sahipler. Ayı Ümit ile falan zaman kaybetmese Ads şu an çoktan çıkmıştı bana göre. Altınordu bu kadar güçlü bir takım değil.
Reply

Messages In This Thread
Adana Demirspor - Giresunsporumuz - by cezmik - 16-04-2021, 16:38
RE: Adana Demirspor - Giresunsporumuz - by bulancak28 - 18-04-2021, 01:08

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)