33.Hafta | Giresunspor - Akhisarspor
kerasus Online
Posting Freak

Threads: 5
RE: 33.Hafta | Giresunspor - Akhisarspor
Taa 2.yarı başlarında İstanbul kafaya oynarken, herkes aman İstanbul puan kaybetsin diye beklerken ben her maç ısrarla kazanmasının bizim daha iyi olacağını savundum. Zira zirvede Demir ve Samsun ile kalmaktansa İstanbul ve Samsun ile kalmak çok daha iyidir. Parası bol ve lobisi sağlam iki takım bizi her türlü yer ama İstanbul tam dişimize göre böyle durumlarda. Dediklerim harfiyen çıktı. İstanbul o dönem en kritik maçları bile kazandı ama daha saçma sapan maçları kaybetti ve geri düştü. Ve asıl korktuğum felaket senaryosu.. Demir ve Samsun ile aynı puandayız ve ikisi de tüm güçlerini ortaya koyuyorlar saha dışında, biz ise sessizce izliyoruz. 

Ayrıca İstanbula puan verdiğimiz zaman hep dedim iş son hafta Tuzla'ya kalırsa çok pis işler döner. Ayrıca hadi hepsini geç, Altınorrduyu bari yenseydin ikisi de şuan bizimle değil birbiri ile uğraşıyor olacaklardı. Samsun artık Tuzla ile değil Balıkesir ile uğraşırdı gerekirse prim yollardı Demirden puan alın diye. Ama şimdi bizimle uğraşmaktansa ne diye Demire bulaşsınlar? Biz çok daha kolay lokmayız net şekilde. Şu durumda hakkımızı aramayan başkan da benim için 60 milyon borç takan Sacit'ten daha temiz değildir. Bu sene çıkamazsak maddi ve manevi kayıplarımızın yanında Sacit'in yedikleri bozuk para gibi kalır.
29-04-2021, 20:57
Reply

Messages In This Thread
RE: 33.Hafta | Giresunspor - Akhisarspor - by kerasus - 29-04-2021, 20:57

Forum Jump:

Users browsing this thread: 15 Guest(s)