33.Hafta | Giresunspor - Akhisarspor
02-05-2021, 01:51,
RE: 33.Hafta | Giresunspor - Akhisarspor
(02-05-2021, 01:37)chotanax Wrote: Bu pozisyona geldiğimize hala inanamıyorum. Ocak ayından beri acı çekiyorum, şöyle acı; ruyadaymisim da uyanacakmisim gibi. Yaşananların hepsi rüyaymış, aslında biz küme dusuyormusuz falan. Ocak Şubat aylarında defalarca yazdım Mayıs ayına ışınlanmak istiyorum diye...

Şimdi yolun sonuna geldik, haftaya bitiyor artık. Ama ben hala ruyadayim, hala uyanınca çok farklı bir tablo olacakmış gibi hissediyorum. Tuzla Bld başkanı, özel kalem müdürü, tdsi, akraba çıkacak, tamam lan kasmayız size deme ihtimali olan adamlar olduğunu bilince az biraz rüyada olmadığımı anlıyorum.

Çok çok garip duygular. Ulan bu takımın izlediğim maçların %70'i üçüncü ligdedir, amatöre de gitse sevgilimdir, başımın tacıdır da bir defa da biz görelim işte şu lanet ligi... Düşme potasindayken bu kadar kasmazdim, bu kadar bunalmazdim, çıkma işi çok büyük sikintiymis...

27.06.2020 Adanademir-giresun maçının bende bir hikayesi var. Şampiyonluğu bekliyorum birilerine ithaf etmek için. Nasip olursa haftaya yazarız.
Reply

Messages In This Thread
RE: 33.Hafta | Giresunspor - Akhisarspor - by sy200028 - 02-05-2021, 01:51

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)