2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
10-05-2021, 01:59, (This post was last modified: 10-05-2021, 02:05 by maicon_28.)
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Güzel olmuş, benim de aklımdaydı

Bence şuan kutlamalara devam edelim birkaç gün ama ufaktanda başlayabiliriz yapılması gerekenlere, kadro planlamasına vs.

Her senekinden daha keyifli olacak bu sene ki başlık.
20 takım yani 38 hafta olacak
geniş kadro olması gerekiyor
14 yabancı kuralı vs derken

hareketli bir dönem geçireceğiz inşallah. Daha detaylı yorumları önümüzdeki günlerde yaparız Big Grin

***@chotanax sadece ufak bir not bırakayım. Ben Diarra'dan soğudum ya. Hatırlarsanız 3-4 ay önce takımda en övdüğüm oyunculardan biriydi. Ama adam bir sakatlık, bir ceza durumu yaşayınca geri gelip toparlaması zaman alıyor. Yani ard arda 15-20 hafta sürekliği oynadığı haftalarda muhteşemdi, willem gallas, lillien Thuram gibiydi sonra araya 3 maçlı ceza, 3 maçlık sakatlık girince geri dönünce amatöre futbolcu gibi oluyor. Bu adam sürekli oynarsa form tutuyor yani rotasyonda iş yapmaz. Bize yedek kulübesinde her an hazır olacak oyuncular lazım
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by maicon_28 - 10-05-2021, 01:59

Forum Jump:

Users browsing this thread: 20 Guest(s)