2020-2021 Sezonu Enleri ve Akılda Kalanlar
chotanax Offline
Giresunspor

Threads: 58
RE: 2020-2021 Sezonu Enleri ve Akılda Kalanlar
Ben bu başlığa yaptığımız totemleri de yazalım derim. Hayattan koptum, uzaylı gibi davraniyordum totemler sebebiyle.

Maç gününe %100 şarj ile başlamak, yak gel dinlememek (iki ay önce dayanamayıp dinlemiştim) başkanın armağanı marşı hiç tamamen dinlememek (hep yarısında kapattım), her maçı aynı koltukta aynı pozisyonda izlemek, sene başı burada bir arkadaş yazmıştı yabancı futbolcu sosyal medyada ateş mateş beğeniyi sever diye, Instagram kurup futbolcuları takip etmek, yaptıkları her paylaşıma üç alev işareti koymak, beğeniyi fotoya çift tiklamak yerine kalp işareti ile beğenmek, öne gectigimiz maçlarda kardeşime wharsaptan sektirmeden 5 dk katsayı şeklinde kalan dakikalari saydirmak, her saydiginda"cikamazuk" diye cevap yazmak, alakasız bir kişiyle Giresun muhabbeti yapınca bizden cacık olmaz cümlesini muhakkak kurmak, maç kadrosuna maç başlayana kadar bakmamak (son iki maç deldim o kuralı) , maç günleri annemle konuşmamak, 3 yaşındaki yegenlerime maçtan önce kim kazanır diye sormak, günlük yasamimi etkileyecek şeyler de var ama yazmam buraya, deli dersiniz sonra  Big Grin
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
10-05-2021, 17:48
Website Reply

Messages In This Thread
RE: 2020-2021 Sezonu Enleri ve Akılda Kalanlar - by chotanax - 10-05-2021, 17:48

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)