2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
12-05-2021, 12:05,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
şimdi kadro yapılanmasına bakarsak ;
Kalede : onurcan
Defans : hayruş,sergen,diarra,hüsam
orta saha : sergio,nalepa,erol,taş,uzo ( kiralıktı ama gelirse bence iş yapar ) traore ne kadar alıyor az alırsa kalsın derim ama yaşı çok var tımbışın
forvet:eren,balde

şimdi bu arkadaş dışındaki herkesi yollayacauk . kaldı ki gideceklerin hepsi 1 yıllık sıkıntı olmaz .

burdan arta kalan mevkilere takviye nasıl olacak ,

düşen takımlardan kimi alabiliriz dersek ,

erzurum : kimseyi almam belki oltan falan olur novikovas olur. obertan yaşlı.
gençler: arda,furman,stancu ( çok isterim ) , çeçenoğlu da iş yapabilir.
denizli: özer özdemir olabilir sağ bek hayruşla değişmeli giyerler formayı artık . murawski , recep niyaz ( gelmez ) . sagal ( gelse üf kanatlar uçar )
ankaragücü : erdi dikmen ( rotasyon stopere ) , pinto ( eski pinto ise sol bek iş yapar ) , atila turan ne alemde bilmiyorum o bile olabilir , kitsou ( sağ beke iş yapar ) , ibrahim akdağ , şahverdi ( potansiyeli var ) lobraniyetse ,

bu arkadaşlar eğer bütçe de sıkıntı olmayacaksa olur ( fantezi ligi gibi oldum biraz da pintiyimdir hep ucuza kaçtım Big Grin )
genel olarak kadro kurarsak
kaleye bir tane arkadaş tecrübeli olabilir. yabancı da olabilir. ama yabancı pek tasvip etmem
sağ beke sivasta bir sağ bek vardı barış yardımcıydı galiba o olabilir. hayruş bu ligi hayatta kaldıramaz. adam sezon sonuna doğru sapıttı. ahmet oğuz çok yükselmediyse o çok iyi olur. fenerden murat sağlam olur
stopere kesinlikle yabancı. yerli gençlerden düşen arda falan var ama onlar kapılır bize kalmaz. ahmet çalık düzeyinde bir yerliye de hayır demem. sol bek yabancı olur iyi olur.

ön libero . ankaradan düşen ibrahim akdağ Big Grin sövmeyin biliyorum ama çok iş yapar.

orta saha bir tane pırpır çift yönlü arkadaş 25-29 yaşları arasında olsun erolla iyi anlaşsın erola oyun mantaltiesini yıksın Big Grin erolun biraz dizginlenmesi lazım . nalepa zaten banko olur ama onun yerine de pas dağıtımı yapan arkadaş. o da yabancı olur. ha bu arada yabancı liglerden kiralıkta olur diyeceğim ama onlar maaşı karşıla der kurdan yanmayalım Big Grin

kanatlar sergio gibi biri olsun yeter Big Grin sergio iyidir biraz çirkeftir ( kendini atar yere biraz kıvranır seviyor böyle şeyleri Big Grin )

balde tek başına ligi götüremez. erende tek forvet olamaz.
ereni napacaz bilmiyorum. malatya ereni sol açıkta kullandı . ama biz kullanamıyoruz. olmuyor. direkt olarak topu ezmeye yönelik hareketlerde bulunuyor eren. çok iyi çok has ama işte olmuyor. forvette de tek topu alıp basıp gidemez. ha ama şutu iyidir.

benim bugünlük aklıma gelenler bunlar. burada paylaşalım belki okuyan gören olur. detaylı rapor bile sunarız la Big Grin hey gibi maykon kankam az mı hayal kurduk burdan birisi görev alırsa bizi de görsün diye Big Grin

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by semiko - 12-05-2021, 12:05

Forum Jump:

Users browsing this thread: 23 Guest(s)