2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
12-05-2021, 12:30,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Düşen takımdan adam alınmaz bana kalırsa. Denizlideki Sagal tam bir balon. 1 gol 5 asisti var. Boş koşmaktan başka olumlu hareketini de görmedim.

Bir de burayı 1. lig gibi düşünmemek lazım. Burada kalitesiz takımı harcarlar.

Bizim takımdan kalması gerekenler; Diarra, Sergen, Onurcan, Sergio, Eren bu kadar gerisi süper ligde ezilir. Yedek olarak Nalepa, Hüsamettin ve Hayrullah tutulabilir. Erolcan bence 1. ligde bile oynayamaz. Diğerlerinin yeri de yine en fazla 1. lig.

Süper ligde 1. ligin tersine gol yememek değil gol atmak önemli. Forveti ve ortası güçlü olan lige tutunur. Hatay en büyük örneği. Boupendza'yı buldular ve ligde kaldılar. O yüzden bütçenin büyük kısmını ofansa ayırmak lazım. Defansı da Sergen-Diarra ve 2 tane yerli tecrübeli göbek (Mesela Abdulkerim Konyada taş gibi oynadı) ile tamamlamak yeterli. Beklere transfer şart.

Hocaya da başkana da transfer konusunda güveniyorum bakalım ne olacak.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by Yaglidereli - 12-05-2021, 12:30

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)