2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
12-05-2021, 20:29,
#80
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Şimdi öncelikle şunu bilmek lazım ki süper lig farklı bir boyut. Burada Samsun'a, Bolu'ya, İstanbul'a, Tuzla'ya oynadığın gibi oynayamazsın. Fb'yi, Bjk'yi, Gs'yi geçtim, Antep, Alanya, Hatay, Göztepe vs. bile haşat edip gönderir. Skoru koruyayım, gol atıp üstüne yatayım mantığı bu ligde tutmaz. Ondan dolayı kurulacak kadronun her şeyden önce çok koşan, başarıya aç, yüksek tempoyu kaldırabilecek kadrolar olması lazım.

Sergio: 1.ligin kesinlikle üstünde olan bir oyuncu, net kalmalı.

Balde: Bu adam ligin gerçek gol kralıdır öyle Paixao gibi yarısını penaltıdan atmadı, kemiksiz 19 gol. Ama şu var ki bu adamın beslenebilmesi lazım. Sergio'nun olmadığı maçlarda özellikle Balde'nin ismini duymuyorduk bile. Oyun planını Balde'yi besleyebileceğimiz şekilde dizayn edersek eğer, net kalmalı.

Onurcan: Ben as kaleci olabileceğini bile iddia ediyorum. Altay Bayındır, Ertaç Özbir, İrfancan Eğribayat gibi 1.lig patentli çok kaleci var ligde ki Onurcan bu sene az buz oynamadı, 12 maçlık serinin bence ne önemli aktörüdür. Kesinlikle kalmalı.

Sergen: As mı olur yedek mi olur bilmem ama bence çok iyi stoper. Sene boyu bariz hatalı oynadığı bir tek Ümraniyespor maçı var benim hatırladığım. Bunun yanı sıra göbekten organize gelişen, pasa dayalı ataktan yediğimiz golü ben hatırlamıyorum ya uzun topla savunma arkasına atılan (ki burada genelde Diarra sıkıntılıydı) ya da kanattan açılan toplardan yedik. Kesiciliği ve çabukluğu çok geçerli Sergen'in, o da kalmalı.

Mehmet Taş: Şu adama gitsin demeye her şeyden önce dilim varmaz, adam yürüyen Giresunspor. Şehri çok seviyor, takıma çok bağlı. Onu geçtim, adam 3 farklı mevkide oynayabiliyor. Tam bir joker. Ona da oyum evet.


Geri kalan oyuncular için bir şey diyemiyorum. Bekler kesinlikle revize edilmeli o bir gerçek, sol kanat keza. 6-8 numaralara transfer yapılmalı. Santrafora Balde'den bir tık daha oyunun içine girebilen oyuncu çekebilirsek (Boupendza gibi) Eren'i de tutabilir, sağa sola atabiliriz maç içinde. 
Ben de Nalepa konusunda açıkçası pek olumlu bakamıyorum. Ha şu var, bence asla kendi mevkisinde oynatılmadı. Canı oynamak istediği zaman da tren gibi oynadı. Ama istikrarı yok, agresif. Diarra keza, yedirdiği çok gol var. Hiçbir zaman tam güvenemiyorum.


Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by bulancak28 - 12-05-2021, 20:29

Forum Jump:


Users browsing this thread: 12 Guest(s)