2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
12-05-2021, 21:06,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Ben Sergen Diarra tandemine okeyim.Daha kalitelileri de geliyor ise itiraz etmeyiz tabi Smile
Onurcan bana güven veriyor, Ümraniye maçı haricinde bence başarılı bir sezon çıkarttı.
Sağ ve sol bek için 2 as bek transferi şart.Hayrullah Süper lig kalitesinde değil.Oraya 2 sağ bek transferi lazım. Hüsamettin bizim canımız,her takımın vardır böyle kapasitesi belli ancak sahaya %100 ünü verebilen oyuncular, rotasyonda kullanılabilir.
Ben Nalepa’nın 10 numaradan ziyade 8 numarada da başarılı olabileceğini düşünüyorum.Yanında tipik 6 (dos ) dan ziyade oyunun iki yönünü oynayabilen box to box transferi yapılmalı. Uzodimma Erol ve Mehmet Taş rostasyonda forma bulabilir.Forvet arkası gerekiyor lakin merkezi güçlü tutmak isterse 10 dan vazgeçip 1 çapa,2 tane 8 le de oynayabilir.Serginho tamam ama sol açığa mutlaka skor üretebilecek kanat lazım. Balde’nin Süper lig de iş yapabileceği konusunda şüpheliyim.Oraya bence 2 tane santrafor alacaktır yönetim. 
Heyecanla bekliyoruz bakalım neler olacak?
İnadına Giresunspor !!!

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by gire28sun - 12-05-2021, 21:06

Forum Jump:

Users browsing this thread: 14 Guest(s)