2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
13-05-2021, 01:05,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(13-05-2021, 00:57)maicon_28 Wrote:
(13-05-2021, 00:53)ArmanınPeşinde Wrote: Gece gece çok canımı sıktı bu haber. Kayseri taraftarı inanılmaz tepki gösteriyor kendisine...

kanka sen kimi isterdin ki ? İsim olarak ?

daha mülayim Giresunspor'da oynamış birini mi ? Mülayim kişiler de alfa karakter olamıyor, pasif oluyorlar. Bu alanda biraz olumsuz özellik

yoksa hiç Giresunspor'da oynamamış, daha profesyonel birini mi ?

yoksa sportif direktörün Türkiye'de başarılı olmadığı için, kimsenin olmamasını mı ?

Ben genel anlamda sportif direktörlüğün Türkiye'de, dünyada algılandığı gibi algılandığını düşünmüyorum. Sportif direktörler de kendi görevlerinin ne olduğunu tam anlamıyorlar bence. Takım üzerinde patronluk yapmaya falan çalışıyorlar. Dolayısıyla bizim ülkede işleyen bir sistem olduğuna inanmıyorum, o yüzden böyle bir pozisyona gerek yok bence. 

Zaten şehir ufak, camia ufak, yönetim Giresun temelli, hoca ve başkan arasında çok verimli bir ilişki var, arada köprü görevi görecek birine ihtiyaç göremiyorum ben şahsen. Verimli işleyen bir sisteme neden başka bir çark daha ekliyoruz? Olay transferse eğer, Kayseri taraftarı pek mutlu değil transferlerden.

He illa biri olacaksa; referansları iyi, oyuncu ağı geniş, bu işi profesyonel olarak yapan birini isterim. Gerçekten sportif direktör birini yani.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by ArmanınPeşinde - 13-05-2021, 01:05

Forum Jump:

Users browsing this thread: 13 Guest(s)