2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
20-05-2021, 21:28,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(20-05-2021, 14:36)Yaglidereli Wrote: Durun bir bakalım ense karartmaya gerek yok. Açıkçası başkan seçilince de böyle bakmıştık olaya. Sonradan farklı şeyler yaşadık. Takımdan 3-4 kişi haricinde kimsenin kalacağını sanmam ben.
Şu anda güvenimin tek kaynağı başkan. Bakalım zaman ne gösterecek.

Valla o bir kere olur. Çok düşük bütçe ve mütevazi bir kadro ile başarılı olabilirsin ama bu durumu örnek alıp aynı şekilde devam edersen o başarıyı birdaha rüyanda görürsün. En güzel örneği Bursaspor. Rakiplerine göre çok mütevazi sayılacak bir kadro ile tıpkı bizdeki gibi takım ruhu ile şampiyonluk yaşadı. Ama koskoca Şampiyonlar Ligine de mütevazi kadro ile gitmeye kalkınca şimdi o günleri mumla arıyorlar. Hatta o günleri geçtim, süper ligi bile mumla arıyorlar. ŞL den gelen paranın değerini bilemediler ve sonuç ortada. Planlı bir büyüme hedefleri yerine aynı kafada devam ettiler. Bizimde artık süper lig takımı gibi düşünmemiz lazım. PTT 1.lig kafasından çıkmamız lazım.

Ha elbet bundan kastım para gelmişken açılıp saçılmak değil. Bende çoğu oyuncu ile devam etmek en azından kampa gidip yeni kadroda görmek taraftarıyım. Aralarında mutlaka üst lig temposuna ayak uyduranlar çıkacaktır. Ayak uyduramayan yetersiz gelen olursa da piyasasını artırır hem kendine hem kulübe katkısı olur. Kalan transferleri de yerlileri süper lig tecrübeli ama ismi parlamamış, yabancıları ise kesinlikle ülke dışından bulmak lazım. Başkana bende güveniyorum ama Ciddi ciddi Bülent Bölükbaşını getirmeyi düşünmesi biraz umutlarımı kırmıyor değil. Birde şimdi Peker in ismi geçmesi biraz mide bulandırdı açıkçası.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by kerasus - 20-05-2021, 21:28

Forum Jump:

Users browsing this thread: 15 Guest(s)