Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
27-05-2012, 14:02,
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
(26-05-2012, 22:18) Wrote: “HEDEFiMiZ BANK ASYA OLACAK”
Amerika'da bulunan AK Parti Grup Başkan Vekili Giresun Milletvekili Nurettin Canikli ekibimize destek vereceğini söyledi.

“Amerika'da bulunan AK Parti Grup Başkan Vekili Milletvekili Nurettin Canikli, yaptığı açıklamada, Giresunspor'a desteğinin süreceğini ve ekibimizi düştüğü yere çıkaracaklarını belirterek hedefin üst lig olacağını söyledi.

Giresunspor'un ligden düşmesinin kendilerini de üzdüğünü belirterek, “Ekibimizin düştüğü lig kendisine yakışan bir lig değildir. Giresunspor'u önce Bank Asya 1. ligine, ardından süper lige çıkarmak için çaba göstereceğiz. Yeni sezonda hedefimiz bu olacaktır. Ayrıca Aksu mevkiine yapacağımız Giresun Arena konusunun takipçisiyiz ve tesisi yapmak için gayret edeceğiz. Giresunspor'a layık bir yönetim oluşması için de ilgileneceğiz. Giresunspor tüm Giresunluların gurur duyduğu bir değerimizdir. Kulübümüze destek vermek, yardımcı olmak, sorunlarını çözmek için çalışmak hepimizin görevidir” diye konuştu.

http://www.yesilgiresun.com.tr/spor/gire...h1129.html
adam haklı beyler. o olmasa ne hallerdeydik. ne olur desteğini esirgeme mistır canikli.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply

Messages In This Thread
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by aşıkcan28 - 16-02-2012, 22:57
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by chotanax - 27-05-2012, 14:02
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by yucel28 - 29-06-2012, 17:23
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler - by emrullahe - 09-07-2012, 20:29

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)