2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
25-05-2021, 00:47,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Başkan dsmartta bir programa katılmış tamamını izleyemedim ama 4 yabancı 4 yerli 8 oyuncumuz kalıyor 2 tanede görüştüğümüz var dedi. 15 transfer planlandığını söyledi. Moderatör harun tekin cisse ile ilgilendiğiniz konuşuluyor dedi net yalanlar bir ifade kullanmadı. Önemli olan transfer olana kadar ki süreci ilerletmek tarzında bir şey söyledi. Heralde mümkün olduğunca piyasada ki oyuncular için nabız yoklayacağız fiyat/performans hesabı yapabilmek için.Programda izlemediğim kısımda zannediyorum büyük takımların kadroda tutmayacakları oyuncuları görüp bir hamle yapabiliriz tarzı bir şey de söylemiş. Harun kasımpaşaya gidecek gibi duruyor. Cisseye zaten ihtimal vermiyorum.
Hocanın bazı mevkiler için lig içinden oyuncular baktığı konuşuluyordu. Herhalde başkan büyük takımların düşünmediği oyuncular derken o tarafı işaret etti. Kabaca düşündüğümde ilk aklıma gelenler fenerbahçeden frey zanka lemos ademi sadık. Frey belçikada iyi sezon geçirdi bize düşmez bence. Zanka kötü stoper değil bizim gibi dar alan savunan takımlara net fayda sağlar ama gelir mi emin değilim. Lemos ademi oralı olacağımızı düşünmek istemiyorum. Sadık malatya performansı iyiydi fbde sakatlıklardan çok oynayamadı. galatasarayda konyaya verdikleri sekidika var şener emre taşdemir felan. Sekidika konyada hayli maç oynadı diye hatırlıyorum verimde vermişti. Şener emre felan evlerden uzak. Başakşehirde aykut hoca ciddi değiştirecektir takımı. Azubuike haberleri vardı ortalıkta bildiğim. Oradan da fırsat hamleleri yapılabilir.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by Pangal - 25-05-2021, 00:47

Forum Jump:

Users browsing this thread: 22 Guest(s)