2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
04-06-2021, 02:08,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(04-06-2021, 01:10)maicon_28 Wrote: Mehmet Taş'ı ne kadar sevdiğim biliniyor, hatta forum olarak da hepimiz çok seviyoruz, daha da fazlası tüm taraftarlar olarak çok seviyoruz. Takımın gerçek kaptanı gibi

Ama Mehmet Taş'ı, Mehmet Taş yapan da Giresunspor olarak biziz. Bize gelmeden önce çok fazla süre bulamayan, yedek oyuncu, belki kadroya bile giremeyen bir oyuncuydu

Para benim için önemli değil demiş galiba, ben de ona inanıyorum. Tatlıya bağlanır ama orta yol bulunup imzalamalıyız. 1-1.5 milyon TL arasına orta yolu bulmalıyız. Daha fazlası uygun olmaz

Abi asıl yetenekleri kısıtlı bir oyuncuya nasıl 2.5 milyon teklif eder 1.lig takımı. Demek ki daha üst düzey oyunculara 5-10 milyon TL'mi teklif edecekler.

Ya bizim yerel basın sallıyor ya da bu işte bir gariplik var.
Belki basına üfürdülerse taş nazlanıyor felan diye o yüzden böyle bir haber çıkmıştır. Umarım ayrılmaz oynadığında sahada oynamadığında figür olarak katkı almaya devam ederiz.
Kötü bir söz gibi düştük dillere.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by Pangal - 04-06-2021, 02:08

Forum Jump:

Users browsing this thread: 19 Guest(s)