2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
06-06-2021, 10:29,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
Fatih hoca (Hatay zamanı) menejerlerle çok çalıştık biz dedi. Ama menejer itelemesi diye bir şey olmadı dedi. Doğru kararı vermek gerekiyordu dedi. Kalıpta 3 milyon veremezsiniz falan diyordu. Menejerler yine gelecektir. Ama fatih hocanında sezon itibariyle izlediği takip ettiği ettirdiği kişiler vardır. Umarım ekibiyle geliyordur. İzleme olarak baya eksiğiz. Alt ligleri takip eden bir scout vardı bizde sanırsam ama daha da artmalı. Hatta bu işi gönül meselesine getirip yapmalıyız. Fantezimi söylüyorum. Bir üyelik açılacak ( tx kimlik no falan) oradan oyuncu önereceğiz. Scoutium gibi düşünün puanlama vs. Böylelikle bazı şeyleri daha çabuk görebilirler.

Marmara konusuna gelirsek eğer bir önceki gibi ise durum Marmara haklı. İstanbuldan Giresuna iddaası olmayan bir maça kaç kişi gider. Beni bile yoldan aldılar merzifondab sezerin ayağı kırıldığı demir maçında stattaydım

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by semiko - 06-06-2021, 10:29

Forum Jump:

Users browsing this thread: 12 Guest(s)