Yeni Sezon Formaları (2021-2022 sezonu)
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
RE: Yeni Sezon Formaları (2021-2022 sezonu)
Semko kankama katılıyorum

Nike benim en son isteyeceğim markaydı. 5-10 sene önce yin biraz iyiydi ama şuan direkt herkese katalog forması. Aynı formayı alıp, arma basıp Giresunspor'a yeşil beyaz, Sivas'a kırmızı beyaz, Konya'ya yeşil beyaz, Kasımpaşa'ya mavi beyaz yapıp kitleyecek bir firma. Hatta 2-3 sene önce renklerimiz aynı olduğu için Konya ile formalarımız aynıydı. Durum o kadar vahim

Dediğim gibi yine 8-10 sene önce biraz iyiydi. Mesela Pedrielli, Fabianolu Nike formalarımız yine iyiydi. Ama artık son senelerde iyice abarttılar. Yani Adidas'ı bile bir tık tercih ederdim ama Nike istemezdim. Adidas bile 1 tık daha iyi bence

Bu arada bunların dışında şöyle bir detayda var. Sanırım forma ve kamp malzemelerin dışında ayrıca bir de sponsorluk parası alıyoruz. Özellikle süper lige çıktığımız için bunu alacağımızı düşünüyorum
Örneğin;
Nike 5 milyon TL
Puma 3 milyon TL
Diadora 2 milyon TL verdiyse. Ne kadar istemesek de Nike'ı tercih etmiş olabiliriz. Çünkü para konuşur

Bununla ilgili 1 tane Fb'li 1 tane Gs'li arkadaşım söylemişti. Biri adidas diğeri Nike'dan hiç memnu değildi ama sıcak para anlamında en fazla parayı onlar verdiği için onları tercih ediyoruz demişti ikisi de. Fb bu sene Puma'ya geçti
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
08-06-2021, 10:22
Reply

Messages In This Thread
RE: Yeni Sezon Formaları (2021-2022 sezonu) - by maicon_28 - 08-06-2021, 10:22

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)