2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
17-06-2021, 13:48,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(17-06-2021, 12:35)semiko Wrote:
(17-06-2021, 12:27)maicon_28 Wrote: Biz, Trabzon ve Rize Karadeniz kulüpler birliğini kuracakmışız sanırım

Bence hiç o toplara girmeyelim. Trabzonspor sivri bir camia, devamlı olayların içinde. O yüzden yer almamamlıyız bence

hem ne faydası olacak ki. Koskoca kulüpler birliği var daha TFF'ye geri adım attıramadı

aynen öyle . yarın bir gün sana örtüşmeyen mevzu olur birliğin içinde olduğun için onaylamak zorunda kalırsın. şey gibi tsden fenere gidenlerin şampiyonluk şöyleydi böyle idi diyememesi gibi.

sevsekte sevmesekte trabzonspor bölgenin en büyük markası. klüplerin başka klüplerle iç çekişmelerin birlikteki diğer takımları bağlayacağını sanmıyorum. tabi birliğin kuruluş mevzuatının da bu konularda gayet açık olarak hazırlanması gerektiğini varsayıyorum. karadeniz klüpler birliği kurulursa birliğe dahil klüplerin altyapı anlaşmaları bizim gibi ekonomik açıdan pamuk ipliğine bağlı takımların işine gelir. trabzonsporun kadrosunda düşünmediği ya da altyapısından gelişimi için yönlendireceği futbolcularla kadromuza derinlik katabiliriz.
---ÇEPNİ BOYU ÇOTANAKLAR---

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by d3sperandum - 17-06-2021, 13:48

Forum Jump:

Users browsing this thread: 20 Guest(s)