2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
23-06-2021, 11:32,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(23-06-2021, 11:21)heyulaanil28 Wrote:
(23-06-2021, 08:58)mvsr Wrote: Twitter'da 'Futbol Anadolu' adlı kullanıcı Trabzonspor'dan Diabate'yi kiraladığımızı yazmış.

Serginho gibi kendi topçun varken bu hamle bana gereksiz geldi ihtimal vermemiştim

diabate hiç izlemedim yani yorum yapacak kadar bilgi birikimim yok ancak kalburüstü takım kuracağımız için bir de bi ara trabzonspor lokomotif olmalı falan dedik , onun ekmeğini yiyor olabiliriz. ts oyuncuyu elden çıkarmaya çalışıyor. hatta haberlere çıkmıştı diabate kulüp arıyor diye. gelişimi açık bir arkadaş leicester den geldi. ts dibindeki adamı daha iyi takip eder. 

daha önce dediğim gibi bizim bonuslar falan vermemiz lazım. oynatma şartı vermemiz lazım. yoksa kiralamak zor. yok ilk 10 da tamamlarsak şu kümede kalırsak şu olursa en azından gelecek senenin parasından vermiş oluruz. ilk kez çıkan takım direkt olarak harcama yapması imkansız zaten sponsor desteği de çok yok. 

serginho için biz kral o bu şu diyoruz ama çok kırılgan geçen sene ki gibi bir gitti sonra yalan olduk . ee serginho var diye başka kanat almayalım mı ? alalım tabiki derim. diabate için buradaki şartlar çok önemli. dünyaları verip aldıysak alacaksak ( her futbolcu için geçerli ) para çokomel dengesini iyi sağlamak gerekir.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by semiko - 23-06-2021, 11:32

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)