2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
23-06-2021, 11:59,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
şimdi kadroyu tasarlarsak ;

kalede türk olacak o belli
savunma çok sıkıntılı . bu savunma ile çıkarsak içimizden geçerler. ben sergenin banko olacağını düşünüyorum. sağ bek ve sol bek yabancı dersek ( türk sağ bek bolluğu olan yerde yabancı da sıkıntı )
orta alan nalepanın yanında iki tane adam bunlardan en az birisi türk olsa diğeri yine yabancı olacak.

hücümda forvet yabancı kanatlar yabancı. barış alıcıyı ben bu yüzden istiyordum. umarım olur.

şöyle diyelim bekler 2 stoper 1 orta alan 2 hucüm 3 yabancı dersek . tam 8 ediyor. geri kalan herkes türk olması şart oğlu şart. nerden kırabiliriz diye düşünüyorum orta sahadan 1 kırabiliriz sağ bekden 1 kırabiliriz. kanattan 1 kırdık mı 3 tane daha hakkımız oluyor. yabancıyı kulübede bekletmeninde bir anlamı yok. o yüzden geçen seneden gelen arkadaşları kulübeye alabiliriz desek nalepa , balde ve diarrayı alırsın. en azından maaş bütçesi olarak yormaz.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by semiko - 23-06-2021, 11:59

Forum Jump:

Users browsing this thread: 26 Guest(s)