2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
29-06-2021, 23:33,
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler)
(28-06-2021, 20:24)genc28 Wrote: Biz hani süper ligden yabancı almayacaktık ? Diabate ademi Jesse nedir hani hataysporun transfer modeleni uygulayacaktık? Düşmek mesele değilde en azından son haftalara kadar savaşarak düşelim gerekirse

Buna inanmış mıydık gerçekten? Öyle olsaydı sezon devam ederken, Samsun maçının ertesi günü Afrika ülkelerine, Brezilya vs birkaç kişi yollayacaktın maç izlemeye. Ha Tuzla maçı sonrası açıklamalarından sonra "la yoksa akıllandı mı?" diye acaba dedim ama Bülent Bölükbaşı ile ilgilendiğimizi duyunca hemen kendime geldim. Ondan beri tek bir haber sitesi vs takip etmiyorum transfer heyecanı falan kalmadı. Arada bu foruma bakıyorum okadar. Ama başkanın hala 1.lig kafasında olmasına bakılırsa, Süper lig için son yılların en zayıf halkası olucaz gibi.

Messages In This Thread
RE: 2021-2022 Sezonu Genel ( Transfer Dedikoduları, Yapılanma , Kesinleşen transferler) - by kerasus - 29-06-2021, 23:33

Forum Jump:

Users browsing this thread: 21 Guest(s)